gore

Пандев

Пандев ДОО е градежен инвеститор со огромно бизнис искуство во и надвор од Македонија. Една од ретките, ако не и единствена фирма што има инвестирано во станбени објекти во Германија.

Екипа

Екипа.мк e еден од првите и најпосетен македонски портали целосно посветени на спортот кој на дневна основа ги информира своите читатели за случувањата на домашната и на меѓународната спортска сцена.

Trend

Тренд е ланец на модерни и ексклузивни лаунџ ресторани кои можат да се најдат на 5 различни локации во Скопје. Дел од Тренд се и двата Trend Party Room-а и хотелот London B&B.

DelCo

DelCo Macedonia e целосно лиценциран давател на професионални поштенски и логистички услуги на комплетната територија на Република Македонија.

Линеа

Основана 1999 во Скопје, Линеа работи на изградба на комерцијални и резиденцијални објекти, најчесто во центарот на Скопје, користејќи најнови технологии и материјали.

Академик

Академик е лидер во Македонија кога станува збор за правото, правната литература како и едукацијата и обуките на актуелните и идните правници.