gore

Екипа

КЛИЕНТ

Екипа

ШTO ПРАВИМЕ ЗА КЛИЕНТОТ

Веб дизајн и одржување

ЗA КЛИЕНТОТ

Екипа.мк e еден од првите и најпосетен македонски портали целосно посветени на спортот кој на дневна основа ги информира своите читатели за случувањата на домашната и на меѓународната спортска сцена.

Екипа

ОРИГИНАЛНИ ИКОНИ

Дизајниравме целосно нови икони наменети за различните категории достапни на веб страницата, давајќи и' препознатлива боја на секоја категорија одделно.

Екипа