gore

За нас

МИСИЈА
И ВИЗИЈА

Сакаме да им помогнеме на компаниите да бидат уште поуспешни и да го променат светот

Сакаме да им помогнеме на компаниите да постигнат највисоки успеси и да го променат светот, при што им нудиме експертиза со која им ги даваме алатките да почнат да размислуваат поразлично од нивната конкуренција и дигитално да ги трансформираат своите компании и да развиваат нивниот бизнис користејќи ги најновите стратегии за развој на веб и маркетинг и технологии. Ние сме компанија која се фокусира на клиентите, а нашите клиенти секогаш доаѓаат на прво место.

КОИ
СМЕ НИЕ

Ние сме агенција која се занимава со развој на софтвер/веб страници и дигитален маркетинг, а наша цел е да им помогнеме на
компаниите да го развиваат својот бизнис и создаваат трајно партнерства и вредности на нивниот пат кон успехот преку дигиталните канали. Нашата компаниска култура негува пристап насочен кон луѓето и ние сме секогаш тука за вас на секој чекор од вашето дигитално патување, не само со создавање и спроведување на маркетинг стратегија прилагодена на вашите потреби, туку и во консултација со вас за сите ваши други деловни активности.

Со нашето долгогодишно искуство на голем број на проекти, ја заработивме довербата на некои од водечките компании во областа на дигиталната монетизација, кино индустријата, банкарскиот и финансискиот сектор, FMCG, здравствена заштита, образование и други конкуренти сектори. Пиксел е сигурен партнер на вашиот пат кон дигитална трансформација и ви овозможува практичен пристап за растот на вашата компанија.

ПИКСЕЛ ТИМ

Dimitar Jovevski
Vladimir Ristevski
Filip Ristevski
Enes Karakash
Kiril Sotirovski
Bojan Senkovski
Aleksandar Tenev