gore

Пандев

КЛИЕНТ

Пандев

ШTO ПРАВИМЕ ЗА КЛИЕНТОТ

Веб дизајн и одржување, Графички дизајн, Дигитална стратегија, Социјални медиуми

ЗA КЛИЕНТОТ

Пандев ДОО е градежен инвеститор со огромно бизнис искуство во и надвор од Македонија. Една од ретките, ако не и единствена фирма што има инвестирано во станбени објекти во Германија.

Пандев