gore

Пандев

Пандев ДОО е градежен инвеститор со огромно бизнис искуство во и надвор од Македонија. Една од ретките, ако не и единствена фирма што има инвестирано во станбени објекти во Германија.

Paul Kohli

Пол Коли е реномиран професионален бизнис модел и актер. Пол Коли се истакнува како единствен онлајн бренд на вистински бизнисмен кој не се плаши да го покаже својот успех, но во исто време е желен и спремен да ги сподели своите тајни со своите следбеници и да ги мотивира на нивното патување кон успехот.

Trend

Тренд е ланец на модерни и ексклузивни лаунџ ресторани кои можат да се најдат на 5 различни локации во Скопје. Дел од Тренд се и двата Trend Party Room-а и хотелот London B&B.

DelCo

DelCo Macedonia e целосно лиценциран давател на професионални поштенски и логистички услуги на комплетната територија на Република Македонија.

Форца

Форца е финансиска институција специјализирана за давање на краткорочни кредити. Во Македонија овој бренд е присутен од 2016 година.