gore

Жито маркети

КЛИЕНТ

Жито маркети

ШTO ПРАВИМЕ ЗА КЛИЕНТОТ

Графички дизајн, Социјални медиуми, Дигитален Маркетинг, Веб дизајн и одржување, Анализа на податоци, Дигитална стратегија, Контекстуален маркетинг

ЗA КЛИЕНТОТ

Од отворањето на првиот С.Т.Д. во Велес, во далечната 1988 година, па се’ до денес Жито маркети стигнаа до бројката од над 50 супермаркети распределени на територијата на цела Македонија.

Жито маркети