gore

Synergy Fitness & Spa

КЛИЕНТ

Synergy Fitness & Spa

ШTO ПРАВИМЕ ЗА КЛИЕНТОТ

Социјални медиуми, дигитален маркетинг, веб дизајн и одржување, дигитална стратегија.

ЗA КЛИЕНТОТ

Synergy Fitness & Spa e модерен спортски центар лоциран близу градското јадро на Скопје. Отворен е во 2015 и е опремен со најновата опрема и технологија во полето на фитнес и спа.

Synergy Fitness & Spa