gore

Video Data

КЛИЕНТ

Video Data

ШTO ПРАВИМЕ ЗА КЛИЕНТОТ

Дигитален маркетинг, Социјални медиуми

ЗA КЛИЕНТОТ

Видео-Дата е компанија која повеќе од 20 години се занимава со сервисирање и одржување на електронски уреди и апарати за домаќинство како и професионална опрема.

Video Data