gore

Тиквеш

КЛИЕНТ

Тиквеш

ШTO ПРАВИМЕ ЗА КЛИЕНТОТ

Социјални медиуми, Дигитален маркетинг, Анализа на податоци, Активации на социјални медиуми

ЗA КЛИЕНТОТ

Основана во 1885-та година, Винарија Тиквеш е предводник во македонската винска индустрија, како и најстарата и најголемата винарница во регионот.

Комбинирајќи ги придобивките од уникатното поднебје и идеалните услови за производство на грозје со иновативниот начин на размислување, долгата традиција и специфичната винска култура, Тиквеш создава светски признаени македонски вина со автентичен карактер со долгогодишно меѓународно и локално искуство и соработува со Филип Камби, еден од најпознатите и најдобрите вински консултанти во светот.

Тиквеш