gore

Охридска банка

КЛИЕНТ

Охридска банка

ШTO ПРАВИМЕ ЗА КЛИЕНТОТ

Социјални медиуми, Дигитален маркетинг, Анализа на податоци, Активации на социјални медиуми

ЗA КЛИЕНТОТ

Охридска банка АД Скопје е универзална банкарска институција со широк спектар на банкарски услуги во земјата и во странство.
Од 2019 година, Охридска банка АД Скопје е дел од Шпаркасе групацијата. “Steiermärkische Sparkasse Group“ е најголем давател на финансиски услуги во јужниот дел на Австрија.
Групата опслужува околу 700 000 клиенти на 233 локации во Стирија, Австрија, и во Југоисточна Европа.

Охридска банка