gore

Balans+

КЛИЕНТ

Balans+

ШTO ПРАВИМЕ ЗА КЛИЕНТОТ

Графички дизајн, социјални медиуми, дигитален маркетинг, веб дизајн и одржување, анализа на податоци, дигитална стратегија, контекстуален маркетинг

ЗA КЛИЕНТОТ

Balans+ е првиот пробиотски ферментиран производ на Македонскиот пазар. Овој пробиотски јогурт е одличен функционален и хранлив производ што на вкусен начин Ви помага во динамичното секојдневие.

Balans+