Побарај понуда

  Развој на веб решенија

  Вистинските лидери во бизнисот имаат одлична и функционална, брза и препознатлива веб страница. На секој бренд од било која индустрија му е потребна модерна веб страница преку која ќе комуницира со своите потрошувачи/клиенти. Заедно создаваме лидери во дигиталниот свет.

  Дознај повеќе

  Развој на веб страница

  Клиника Жан Митрев

  Потребите на една врвна здравствена институција може да се задоволат само преку врвно веб решение кое има модерен дизајн, и мобилна апликација која е со одлична функционалност. Довербата изградена помеѓу нашиот тим и нашите клиенти секогаш резултира со точно дефинирање на сите нивни барања, како и нивно преточување во веб решенија кои се интуитивни и лесни за користење за нивните крајни корисници.

  Дознај повеќе

  Едукативни и интерактивни игри

  Бимилк

  За да бидеш лидер на пазарот, треба постојано да бидеш еден чекор пред конкуренцијата во полето на иновации. Неколку години по ред го правиме токму тоа во соработка со Бимилк. Од веб страници преку кои кои сакаме да ја едуцираме повозрасната публика, до интерактивни игри преку кои ги забавуваме најмалите. Секогаш креираме содржина која одговара на потребите на нашата таргет група и само на тој начин знаеме дека ќе ги постигнеме саканите резултати.

  Дознај повеќе

  Модерен и респонзнивен веб дизајн

  СОС Детско Село

  Искуствата во изминатите 7 години нè научија дека и невладините, и хуманитарните организации, имаат потреба од квалитетни веб решенија. Дел од нашето портфолио се и СОС Детско Село, со кои успешно ја завршивме дигиталната трансформација, и поставивме нови стандарди на дејствување во онлајн просторот.

  Комплетно нова интернет продавница

  City Fashion

  City Fashion е една од најдобрите мултибренд продавници во Македонија која заслужува модерна веб продавнива по светски стандарди. Наскоро доаѓа елегантната и лесна за користење веб продавница на City Fashion, која ќе ги смени стандардите за онлајн купување на брендирана облека во Македонија. Сакате и вие веб решение кое ќе го зајакне вашето присуство на пазарот?

  Дознај повеќе

  Минималистички и функционален веб дизајн

  Охридска банка

  „Клубот на таленти“ на Охридска банка заслужува да има посебна веб страница наменета за претставување на победниците на конкурсите за сликарство, како и пренесување на сите новости кои се дел од многуте општествено одговорни кампањи на Охридска банка. Доколку ви е потребно веб решение за вашата кампања кое ќе ги истакне поволностите и карактеристиките на вашиот бизнис, и ќе ве одвои од конкуренцијата, контактирајте нѐ веднаш.

  Поарај понуда

  контактирај нѐ